Εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών –(ΠΣΔΑΤΜ) – Κυριακή 13 Μάη 2018

Τοπογράφοι: Εκλογές ΠΣΔΑΤΜ Κυριακή 13 Μάη

Η Πανεπιστημονική Τοπογράφων Μηχανικών καλεί όλους και όλες σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ) και υπερψήφιση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μάη στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την εφορευτική επιτροπή).

Δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι τοπογράφοι μηχανικοί που είναι εγγεγραμμένοι στο ΤΕΕ, καθώς και οι τοπογράφοι που δεν έχουν εγγραφεί στους καταλόγους του ΤΕΕ, ή έχουν διαγραφεί και έχουν δηλώσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ως και τις 27 Απριλίου 2018 ότι επιθυμούν να ψηφίσουν στις εκλογές, και ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Οικονομική τακτοποίηση
Οικονομικά τακτοποιημένος θεωρείται κάθε συνάδελφος που έχει εξοφλήσει τις συνδρομές για το 2018 (παραγράφηκαν οι οφειλές συνδρομών πριν το 2018).

 
 

 

 
   
Διακήρυξη Πανεπιστημονικής για τις εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.)
Κάλεσμα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.)
   
   
   
   
   
     
     
     
     
     
     

@Email  

© 2008  Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών