Εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η) – Κυριακή 27 Μάη 2012

Οι εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η) για την ανάδειξη ΔΣ και ΕΕ του Συλλόγου θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 27 Μάη 2012.

Εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στην ΑΤΤΙΚΗ και στην περιφέρεια σε: Αγρίνιο, Αλεξ/πολη, Βέροια, Βόλο, Γιάννενα, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Θεσ/νικη, Καβάλα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σέρρες, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά, Χίο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8.00 π.μ. – 8.00 μ.μ., στην Αθήνα στο ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα) και στην Περιφέρεια για τις αναλυτικές διευθύνσεις ακολουθείστε το link.

Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του συλλόγου. Δεν απαιτείται η πληρωμή παλαιότερων συνδρομών, ψηφίζουν όλοι με καταβολή του ποσού των 2 ευρώ.

 

H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καλεί τους/τις συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ενίσχυση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της για να στείλουμε μήνυμα ανατροπής της πολιτικής του ευρωμονόδρομου.

 
   
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πανεπιστημονική στα τηλέφωνα: 6945296350, 6972108491, 6977911896 ή να στείλετε email στη διεύθυνση: dpkmix@gmail.com  
     
Κάλεσμα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Σύλλογου Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων
Διακήρυξη της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Σύλλογου Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων
Ψηφοδέλτιο της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Σύλλογου Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων
Αφίσα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Σύλλογου Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων
     
     
     
     
     
     

@Email  

© 2008  Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών