Αρχιτέκτονες: Eκλογές ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ 11/3/2018

Την Κυριακή στις 11 Μάρτη 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας και Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων).

Δικαίωμα ψήφου

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι συνάδελφοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, τόσο οι ενεργοί στο επάγγελμα, όσο και οι συνάδελφοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσοι συνάδελφοι εξοφλήσουν τουλάχιστον τις οικονομικές υποχρεώσεις τους για τα έτη 2014, 2015, 2016 και 2017 και συγκεκριμένα:

  • 5 ευρώ ετήσια συνδρομή για τα άνω 5ετίας από την κτήση πτυχίου μέλη,
  • 2,5 ευρώ ετήσια συνδρομή για τα κάτω 5ετίας μέλη και για μέλη τα οποία κατά γραπτή δήλωσή τους βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας.

Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών του Συλλόγου μπορεί να γίνει έως και την ημέρα των εκλογών.

Τόπος διενέργειας εκλογών

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και από ώρα 9.00 – 20.00.

  • Οι συνάδελφοι της Αττικής θα ψηφίσουν στα γραφεία του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, κοντά στο σταθμό του τραίνου στο Μοναστηράκι).
  • Οι συνάδελφοι των Περιφερειών θα ψηφίσουν σε οποιοδήποτε από τα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειάς τους που θα ανακοινωθούν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Προσοχή: Οι συνάδελφοι ψηφίζουν μόνο στην Περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

Ειδικά για τους συναδέλφους της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδες & Δωδεκάνησα) και Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος & Σάμος), εκτός από τα εκλογικά κέντρα που θα υπάρχουν στην Περιφέρειά τους επιτρέπεται να ψηφίσουν και στην Αθήνα σε ειδική κάλπη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6977227152, 6944416678, 6946799833 ή να στείλετε email στη διεύθυνση: panepistimoniki@dpk.gr

       

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

 

Αφίσα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑΑ

 

     
     
       
       

@Email  

© 2008  Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών