Εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών –(ΠΣΔΑΤΜ) – Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΣΔΑΤΜ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ 2015

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 43 πόλεις της χώρας οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) οι οποίες είχαν αναβληθεί από την 1 Ιουλίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στα κατά τόπους Περιφερειακά – Τοπικά Τμήματα και Συλλόγους Α.Τ.Μ. οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καλεί τους φίλους της σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου και στήριξη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της.

Επικοινωνία με την Πανεπιστημονική:

τηλ.6984166220, 6978406256, 6946799833

Email: panepistimoniki@dpk.gr

 

Στην Αθήνα οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 21:00 και θα λάβουν χώρα στο Λαμπαδάριο κτίριο της Σχολής των Α.Τ.Μ. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 21:00 και θα λάβουν χώρα στο κτίριο του Περιφερειακού Τμήματος του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τις υπόλοιπες 43 πόλεις μπορείτε να δείτε τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον πίνακα.    Σε κάθε περίπτωση το καταληκτικό ωράριο για το σύνολο των διαδικασιών είναι 21:00.

 Κάθε συνάδελφος μπορεί να ψηφίσει για τις αρχαιρεσίες του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. σε οποιοδήποτε ανά την Ελλάδα εκλογικό τμήμα, ενώ στις αρχαιρεσίες των Περιφερειακών – Τοπικών Τμημάτων & Συλλόγων συμμετέχουν μόνο οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στις περιοχές ευθύνης τους και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του αντίστοιχου Περιφερειακού Τμήματος του Τ.Ε.Ε.

Οι συνάδελφοι που εδράζονται σε Περιφερειακές Ενότητες όπου δεν υπάρχει εκλογικό τμήμα μπορούν να ψηφίσουν μόνο για τις αρχαιρεσίες του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην κοντινότερη σε αυτούς πόλη ή σε οιαδήποτε άλλη επιθυμούν.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι συνάδελφοι Α.Τ.Μ. (τακτικά & ομότιμα μέλη Τ.Ε.Ε.) που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί ταυτοχρόνως με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και ανέρχεται στο ποσό των 10,00€  για όλους τους συναδέλφους πλην αυτών που δεν έχουν συμπληρώσει πενταετία από την κτήση του διπλώματος, οπότε καταβάλουν 5,00€

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι συνάδελφοι θα πρέπει να προσκομίζουν αστυνομική ταυτότητα ή οιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα τους.

 

 

 
   
Κάλεσμα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.)
Αφίσα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.)
Ψηφοδέλτιο της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για τις Εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.)
   
   
   
   
   
     
     
     
     
     
     

@Email  

© 2008  Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών